Titan Gel logo

Titan Gel

Titan Gel
Rate this post
Купи сега

Какво е това?

Titan Gel крем безопасно и ефективно лекарство на базата на естествени компоненти. Този иновативен продукт Ви позволява увеличаване на мъжкия полов орган в няколко размера по безопасен начин, без хирургическа намеса. Много от мъжете, които консумират този продукт вече успели да се уверите, че той е ефективен — видими резултати вече са видими след 1 седмица използване и качество на полов акт още след първото прилагане.

структура

В Titan Gel на крема включва комплекс от естествени съставки, които са преминали всички необходими тестове и отговарят на стандартите за качество. В състава на активите се включват активни натурални съставки: Перуански Мак е с компонент, който ефективно се използва за борба с импотентност. Той подобрява потентността, помага за подобряване на кръвообращението в областта на таза и забавят процеса на еякулация. Мака стимулира либидото и засилва имунната система. Эпимедиум-растителен компонент, който повишава сексуалното желание при мъжете. Той подобрява качеството на семенната течност и увеличава подвижността на сперматозоидите. Екстракт от бял трън – компонент, който увеличава производството на мъжкия хормон тестостерон. Този хормон повишава сексуалното желание, подобрява качеството на половия акт и увеличава неговата Продължителност. Триетаноламин е съставка, която предпазва от преждевременна еякулация, увеличава Продължителността на половия акт. Екстракт от лишайника стимулира притока на кръв към пениса и отпуска мускулите на тазовото дъно. Лишайник повишава сексуалната активност на мъжете и придава увереност. Освен това, въз основа на дадена инструменти съдържа набор от допълнителни компоненти, който подобрява усвояването на активните вещества. Допълнителни съставки са безопасни за мъже на организма и не предизвикват странични ефекти.

Как да използвате? инструкция

Мият пениса си и избършете го с мека кърпа; да доведе пениса в изграждане; Нанесете достатъчно количество от гела върху пениса; втрива препарат в пениса от основата до главичката, монтаж на средства за леки масажни движения, за да не се нарани леко епидермиса; за да се извърши тази процедура в продължение на 10 минути; да използвате гел 1 път дневно поне 1 месец.

Как действа?

Разбира се, че ефективността на крема е в голяма степен зависи от индивидуалните характеристики, но първите резултати ще бъдат видими след две седмици употреба: 1. След първата седмица повишават чувствителността на пениса, и на сексуалния акт ще се превърне в няколко повече поради забавяне на еякулацията. Член може да започне да се увеличава в диаметър. 2. След втората седмица ще се появят резултати за увеличаване на дължината на пениса. Той може да расте между един и два сантиметра. 3. Трета седмица вече ще доведе до значителни резултати под формата на увеличаване на два-три сантиметра. В същото време увеличаване на средната продължителност на полов акт и интензивността на оргазма. 4. След един месец използване на препарата, член ще бъде повече от пет сантиметра, за увеличаване на диаметърът му. Пенис ще стане по-стегната и полов акт може да се постигне повече от час. Ще се увеличи не само процеса, но и скоростта на издигането. Всичко това ще доведе до подобряване на интимна сфера на живота, както мъже, така и жени, в непосредствена близост.