Nomidol logo

Nomidol

Nomidol
Rate this post
Купи сега

Какво е това?

Remedy за гъбички на ноктите Nomidol – иновативен продукт, създаден специално за вас, за да забравите за проблема завинаги. Много хора страдат от гъбични лезии и най-вече са засегнати от тези, които посещават места за общо ползване. Можете да вземете болестта в басейна, сауната, спортната зала – има много възможности. За съжаление, да се отървем от гъбичките не е толкова лесно, колкото бихме искали. Дори и най-ефективните лекарства не са в състояние да ви помогне в една стъпка, така че при всички случаи е необходимо да се подготвят за продължаване на лечението. Понякога може да продължи години. За щастие, сега има Nomidol подготовка на гъбички на ноктите на краката си, който е гарантиран начин да ви спаси от неприятното заболяване.

структура

Структурата включва следните компоненти: Мускусният боб, който осигурява противовъзпалителен ефект, ускорява регенерацията на епидермалните клетки, е отлично средство за транспортиране на активните компоненти на лекарството в зоната на възпалена кожа. Костенурното масло е естествен компонент на лечебния ефект, който бързо премахва дискомфорта под формата на сърбеж, парене или болка. Chistel масло, което е не само силен естествен антисептик, но притежава мощен защитен ефект, а също така предпазва от разпространението на гъбични инфекции. Маслото от Мелиса е съставка, доказала се като средство за осигуряване на комфорт и успокояване на кожата. Микро- и макронутриенти, които са част от маслото от мелиса, отделят токсини от клетките, като леко възстановяват целостта на повърхността на кожата. Валерианското масло е активна съставка за стимулиране на кръвообращението, премахвайки дискомфорта в проблемните области. Хиперикумното масло възстановява протеиновата обвивка на клетките, засегнати от патогенната микрофлора, осигурявайки противовъзпалителен и регенериращ ефект. Маслото на майката и мащехата облекчава дискомфорта - изгаряне, сърбеж и сухота, елиминира малки пукнатини. Маслото на чайната гъбичка омекотява кожата, нормализира работата на потните жлези, премахва неприятната миризма, изсушава влажните участъци от епидермиса. Хрянното масло - мощен антибиотик от растителен произход, който има антисептичен и антибактериален ефект, подобрява притока на кислород към увредената повърхност на кожата.

Как да използвате? инструкция

"Nomidol" се прилага върху ноктите и кожата на краката 2 пъти на ден. Тя трябва да се разпространява чрез масажиращи движения в засегнатата област, а също и да улавя близки области на непроменени тъкани. Курс на приложение: превантивно - 15 дни; терапевтичен - 30 дни. Производителят препоръчва да прилагате крем Nomidol на краката си вечер, точно преди лягане. Това ни позволява да удължим продължителността на нейния ефект върху патогенната гъбична флора.

Как действа?

Активните компоненти на лекарството проникват в засегнатата област и унищожават спорите на гъбичките. След това заболяването не може да се развие и постепенно избледнява. Nomidol има такива уникални свойства: Елиминира всички известни видове гъбички, които засягат кожата на човек, а също и лекува външните им прояви. Дава усещане за комфорт по време на шофиране. След като използвате сметаната, сърбежът, изгарянето и пилингът изчезват. Той локализира възпалителни процеси върху кожата на краката. Намалява изпотяването и премахва неприятните миризми. Насърчава инхибиране на разрушителните процеси в ноктите.