NikoStop Antistress logo

NikoStop Antistress

NikoStop Antistress
Rate this post
Купи сега

Какво е това?

NikoStop Antistress-това е високоефективен естествен продукт, който помага сами да се откажат от тютюнопушенето. Всички тежки прояви на никотинова зависимост може да се преодолее само за един месец, дори и през раменете си дългогодишен опит пушач.

структура

Формулата на анти-курительные средства са разработени от учени е само от натурални компоненти, с прилагането на иновативни технологии. Концентрацията на всеки от активни съставки са избрани така, за да подчертаят и да активирате положителен ефект помежду си. Част от капки NikoStop Antistress разработчиците са включили следните съставки: Естествен витаминен комплекс помага да се компенсира недостига на витамини в организма. Липсата на почти винаги възниква при пушачите, тъй като никотина спомага за ускорено разграждане на много полезни и необходими вещества. Сапонини от растителен произход произвеждат чувство на неприязън и отвращение към цигарите. Освен тези органични вещества притежават отхрачващо действие и намаляват риска от развитие на злокачествени тумори, което е много важно за дихателната система пушач. Комплекс от билки, има успокояващ ефект върху централната нервна система, намалява симптомите на стрес когато бросаешь пушат, пречи на развитието на тежки абстинентного синдром. Комплексно въздействие на всички активни съставки позволява да се постигне висока ефективност и ефикасност по време на отхвърляне на нежеланите пристрастяване към цигарите.

Как да използвате? инструкция

За борба с тютюнопушенето толкова окончателната победа нужда курса на прием на капки NikoStop Antistress. Обикновено, Продължителността на този курс е 4 седмици, но в някои случаи, получаване на средства за продължаване, след консултация с лекар. За да лекарството започна да действа неадекватно, трябва да се вземат по 15-20 капки два пъти на ден. Ако психологическа глад към никотина е много силно, може да се увеличи честотата на прием до три пъти на ден. Освен това, ако имате силно желание да се пуши, трябва да се пие още 5-7 капки.

Как действа?

Благодарение на естествения състав, в NikoStop Antistress лекарството има комплексно въздействие върху целия организъм, здрави вътрешни органи и за отстраняване на психологическите последици от тютюнопушенето. В хода на прием започва като патогенетический механизъм на действие: сапонини действат на никотинови рецептори; в мозъка не получава сигнали за желание да се пуши; познатата жажда за пушенето постепенно преминава. Освен това, под действието на витамин с-растителен комплекс за възстановяване и регенериране на вътрешните органи, засегнати от употребата на никотин. В резултат на тази модернизация ще бъде изчезването на кашлица и недостиг на въздух и подобрява общото състояние на здравето.

Цена - Колко е?

69лв
наличен!