Mangosteen Sirup logo

Mangosteen Sirup

Mangosteen Sirup
Rate this post
Купи сега

Какво е това?

Mangosteen Sirup-това е уникално средство за отслабване, който съдържа в състава си само натурални съставки. Според обещанията на производителя и препоръки са имали ефекта на лекарството в продължение на един месец може да се загубят около 15 килограма наднормено тегло.
Мангостан на Изток, където тя се разраства, се нарича „плод на боговете“. Тези уникални свойства на продукта и състав. Според производителя, една чаша сироп съдържа повече от 25 mangosteen: да. Са започнали да произвеждат наркотици в Тайланд, за местните потребители. Сироп за сега успешно изнасяме в Европа.

структура

Основният компонент на сироп всъщност е плод. Максимално количество полезни вещества, които се съдържат само в пресни зрели плодове. Затова производителите са разработили специална технология, която позволява да се запазят всички полезни съставки в готовия сироп. Събраните плодове и в същия ден, преработени в сироп. Благодарение на цялостна топлинна обработка, всички микроелементи и витамини се запазват в оригиналния си вид. Основната ценност mangosteen е, че той съдържа голямо количество ксантони. Тези антиоксиданти са много по-ефективни като "витамин на красотата", тъй като E И C. един плод съдържа ксантоны-това е почти 40 пъти повече, отколкото при възрастни растения алое. Освен това, мангостан съдържа тези витамини А, С, е, D, а също и на цял комплекс витамини от група v. освен това, плодове-калций, желязо, фосфор, катехини.

Как да използвате? инструкция

Да се готви просто и лесно. Можете да проследите нормално хранене и преди всяка закуска, обяд и вечеря, се пие половин чаена лъжичка сироп. Можете да го добавите в сок, вода, кисело мляко, чай. Ако между отделните хранения почувствате глад, вместо обичайните закуски можете да вземете една чаена лъжичка сироп мангостан. И една чаена лъжичка от препарата могат да се приемат преди лягане, вместо да яде. Една срочна писмена доза сироп е 30 дни. Ако искате да приемате Лекарството два курса подред, се консултирайте с диетолог или эндокринологом.

Как действа?

Екзотични плодове спомага за активното изгаряне на мазнините. При производството на сиропа използват най-съвременна техника. Това позволява да се запазят всички ценни вещества съдържащи се в плодовете, микроелементи и витамини. Специална опаковка позволява да доставят Лекарства в чист и в добро състояние. Сироп оказва на организма такова въздействие: Контролира апетита. Вие ще бъдете по-малко гладни. Може би това е свързано със синтеза на гликоген, който причинява мангостан. Тази съставка потиска чувството на глад и изпраща сигнали до мозъка, че са пълни, дори и след приемане на малки порции храна. Ускорява обменните процеси, което допринася за интензивен процеса на отслабване. Нормализира хормоналния баланс: положителен ефект върху всички системи, включително и ендокринната. Подмладява и изчиства целия организъм от токсини. В продукта съдържат антиоксиданти (ксантоны), които забавят процеса на стареене. Нормализира храносмилането и подобрява работата на стомашно-чревния тракт. Има тонизирующими свойства, придава енергия. Оказва благотворно влияние върху кожата.

Цена - Колко е?

69лв
наличен!