Fish XXL logo

Fish XXL

Fish XXL
Rate this post
Купи сега

Какво е това?

Fish XXL-това е иновативна компактна пудра за риболов. Той се основава на най-новите научни експерименти. Това е чудесен активатор за захапка, който изпълнява две важни функции: да привлече рибата на едно място и дава повишен апетит за основните компоненти, влизащи в състава.
Купи спрей Fish XXL активатор, можете да го използвате за улов като на хищни и мирни риби, по всяко време на годината. Просто да се справят изкуствени примамки спрей и да плуват в езерото. Както твърди производителят, гарантиран се заяждам ще независимо от метеорологичните условия и места. Вярно ли е, че активатор всъщност работи? Научите от преглед.

структура

В състава на спрей-активатор Fish XXL включени като компоненти на училищата, като например: Слон чесън. Той привлича шаран, леща, шаран и щука. Масло около канабис. Той носи леща, густеру, СОПУ, Лин, платика. Лаймска Болест Каффир. Той привлича шаран, леща, хлебарки. Протеин около калмари. Той привлече костур, сом, налима, Rotana, шаран.

Как да използвате? инструкция

Използвате Fish XXL в съответствие с приложената инструкция за употреба: Спрей върху всякаква стръв, подходяща дори за един обикновен залък хляб. При лов на мирни видове риби се прилагат 2-4 пуф активатор на въдица. Ако става дума за хищниках и предпазлив човек, а след това се впръсква в 7-8 пъти. Повторете процедурата след 2-3 уловена риба.

Как действа?

Спрей активатор Fish XXL разполага с множество полезни свойства: Оказва мощно въздействие върху обонятелните рецептори риба. Надделява със своя аромат, като внимателни и мирни риби и хищници на рибни място. Оказва дразнещо действие върху нервните окончания на риби, прекъсване на мозъка, така че той остава на куката. За Fish XXL оставили много коментари. Активатор изключително популярен сред рибарите. Инструмента се основава на влошаване на обонятелните рецептори риба. Вещество със специфична миризма, попадат в резервоар и се разтваря във вода. Съответно, когато такава вода сграбчи рибата, това е нарушение на нервните окончания, така че няма пълно изключване на мозъка. Това позволява да се държи на куката.

Цена - Колко е?

80лв
наличен!