Bactefort logo

Bactefort

Bactefort
5 (100%) 1 vote
Купи сега

Какво е това?

Bactefort – смес от растителни екстракти под формата на концентрирани капки за вътрешна употреба, предназначени да се отърват от чревните паразити и последствията, свързани с жизнената им дейност в организма. Той има много полезни свойства: антимикробен, слабително, антитоксично, нормализира храносмилането. Bactefort капките са лесни за употреба, не изискват лекари и предписания, лекарството може да се използва вкъщи, следвайки инструкциите на опаковката. Природният състав е безвреден: потвърждава се чрез тестове и сертификат за качество.

структура

Богатото растително съединение ефективно се бори срещу паразитите в тялото. Той действа катастрофално върху хелминти, почиства и освобождава токсините от органите и установява нормалното функциониране на храносмилателната система. Екстрактите от растения, които присъстват в състава на Bactefort, като цяло помагат да се подобри тялото. Тервен пелин (екстракт) - има антимикробен ефект, фунгициден, антипаразитен. Стимулира храносмилането. Бреза листа (екстракт) е силен естествен антибиотик. Екстрактът от бреза има антисептични свойства, има диуретичен ефект. Ето защо, Bactefort капчи токсините възможно най-бързо. Орехови листа (екстракт) - отрови паразитите и ги показва чрез слабителния ефект. Цветарството (екстракт) - както и екстрактът от орехови листа освобождават токсични вещества за хелминтите. В състава на Bactefort екстракт от тъпан цветя укрепване на изхода на жлъчката, благоприятен ефект върху жлъчния мехур и облекчаване на възпалението. Коренът на джинджифил (екстракт) - нормализира храносмилателните процеси, които са претърпели от жизнената активност на паразитите.

Как да използвате? инструкция

Тъй като Bactefort е концентриран продукт, той е естествен, той трябва да се разрежда с течност, за предпочитане с вода. За 100-150 ml чиста вода възрастен се нуждае от 20 капки - както е посочено от производителите в инструкциите за употреба на Bactefort. През деня напитката вече не се консумира. Достатъчно 1 доза. Приема се антихелминтик преди хранене, за предпочитане сутрин.

Как действа?

Последици и резултати от употребата на напитката от Bactefort: билковите екстракти в тези капчици имат слабителни, диуретични и холеретични ефекти. И това означава, че след няколко часа (и кой има минути), ще започнете да бягате до тоалетната. Ето защо не си заслужава да вземете Bactefort капки на пътя. Но резултатът е наистина много добър - ако в края на краищата имате хелминти в храносмилателния тракт, те ще го оставят много бързо. Bactefort има следните ефекти: жлъчегонни; диуретик; слабително; стимулира чревната подвижност; подобрява храносмилането; увеличава апетита. Всички тези свойства целят да гарантират, че паразитът напуска организма възможно най-бързо. Не забравяйте за токсините, които се формират по време на живота му. Отдавна са отравяли тялото и е необходимо да се отървете от тях. Ето защо, наркотикът също ни почиства от вредни вещества.

Цена - Колко е?

69лв
наличен!